Веро карта


Веро маркетите секогаш се грижат за потрошувачите и работат во нивен интерес. Од таа причина ја нудиме Веро картичката за штедење и заслужено добивање награди за секој потрошувач. Приклучете се на бесплатната програма за лојалност на Веропулос, собирајте поени и наградувајте се себеси и вашето семејство. Користете го овој начин да ги дознаете специјалните понуди, натпревари и настани организирани само за вас. Поените се собираат при секое пазарување во нашите маркети. Со секои собрани 1000 поени, по автоматизам ви се одбиваат 100 денари од сметката при наредното пазарување. Пазарувајте паметно и заштедете со Веро маркетите. Извлечете го најдоброто од Веропулос и уживајте во поволностите што ви ги нуди програмата за лојалност на Веро.